onsdag 4 februari 2009

Dagen igår och lite andra tankar

Igår var en konstig dag. Min kompis hamnade på sjukhuset för nåt vi först trodde var en liten hjärnblödning som sen visade sig vara ett högt tryck i hjärnan. Så efter jobbet lämnade jag steph på min mammas jobb åkte sen och såg till att Douglas kom till träningen och fick på sig sin utrustning. Sen åkte jag till sjukhuset min pappa fick hoppa in och hämta D från träningen. Jag var väl på sjukhuset i ca 1½ timme till jag såg att hon började bli jättetrött och klockan började rusa iväg mot min träning. Jag har ju samlat gamla hockeylaget till att spela bandy på tisdagar. Nån träning på gymmet har det inte blivit på 2 veckor. Förra veckan var det en massa annat som kom ivägen och den här veckan har jag lite ont i halsen. Jag brukar väl egentligen inte bry mig om sånt i vanliga fall men eftersom jag ska på Let´s dance på fredag vill jag ju inte att jag ska bli sjuk.

Jag har tänkt lite på det där med vikt och så. Jag har ju egentligen inga problem med vikten eftersom jag ligger tom under normalvikt om man går på BMI. Men nu pendlar jag lite 2 kilo upp och 2 kilo ner. Men måste det sätta sig på ett och samma ställe. RUMPAN!!!! De 2 kilona kan väl sätta sig nån annanstans. När jag går ner 2 kg igen så går jag inte ner på rumpan då försvinner det nån annanstans ifrån. Hm Ja ja men jag brukar skojja med Uffe och säga att andras flickvänner brukar gå upp och inte se ut som de gjorde när de träffades. Men jag väger exakt som jag gjorde när vi träffades för 11 år sen. Men som sagt vikten är inget jag egentligen bryr mig om, det bevisar nog korvkiosken i måndags, McDonalds i tisdags och korvkiosken idag. Måste bara säga att det är jag och inte mina barn som har ätit där.

Idag fick jag ett mail från D:s tränare på fredag ska det bli en pappa-match. (Barnen mot papporna) Jag måste maila och fråga om jag får ställa upp eftersom D inte har nån manlig som ställer upp. Jag ringde till min pappa och frågade om han ville spela men det ville han inte. Uffe kan ju inte pga skadan han fick när han blev påkörd för 2 år sen. Det är tråkigt för D vill att U ska spela men jag skulle tydligen duga. Jag har ju ändå spelat i 18 år av mitt liv... Det är ju lite tråkigt att U inte riktigt klarar av vad han kunde innan olyckan men sånt är ju livet.

Imorgon ska jag ta hand om mig själv när U är borta och barnen har lagt sig. Då ska jag lägga mig i badet kolla på tv. Ja jag brukar dra in 14 tums tvn i badrummet och glo på tv medan jag badar, jätteskönt) Jag ska även tona om håret och kanske tom sätta på lite lösnaglar. Man måste ju vara snygg om man ska vara med på tv på fredag. Haha.

Nu ska jag ta och hoppa i säng.
Kram och godnatt.

Inga kommentarer: