söndag 10 maj 2009

Funderar

Jag kanske skulle ta mig till Skärholmen och träna lite? När jag har tränat klart kanske jag skulle ta och gå och prova ut nya bågar till mina nya glasögon. Hm det tål att tänkas på faktiskt, fast inte för länge för då har ju hela dagen gått.

Jag ska ju satsa på beach -09. Jag måste se till att min rumpa passar i ett par bikinitrosor igen. Shit vad den har rasat sen jag slutade med hockeyn.
Har jag sagt att jag blivit erbjuden att spela veteranhockey med bla Ds tränare? Veteranhockey är jag ju egentligen för ung för, men jag får ju träna med dem. Fast det är ju matcherna som jag saknar...

Jag har fått ett måttband av min granne för att mäta min rumpa. Det har att göra med att jag och Uffe höll på att skämta om den ute på gården. Då sa min granne att Uffe bara skulle vara tyst. Vi måste mäta rumporna för att se vem av oss som hade störst. Jag skulle få dra bort några cm för barnafödande. Haha.

Jaha, nähä, rumpan blir ju inte mindre av att sitta här i soffan och slappa. Nu snart bär det iväg till gymmet i Skärholmen. Måste bara packa träningsväskan...

Kram på er.

2 kommentarer:

Jag... sa...

Umm... du har nog den minsta rumpan av alla människor jag känner....

Åsa F sa...

Haha kanske det, men den dallrar när jag borstar tänderna.