måndag 20 juli 2009

En dag på Öland


Jag är trött och jag har lovat fler bilder...
Dålig kombination...
Men jag kan ju försöka skriva nåt iaf.

Igår var vi i Borgholms slott och kikade. Vi ville visa det för Michelle, det är ju så fint att vara där. Douglas och Stephanie lekte riddare på häst, de bakade bröd, som de inte gillade. Michelle köpte ett knäckäpple som hon inte tyckte om. Ha ha. Ungarna fick också skjuta med pil och båge. De hade det jättebra med andra ord.









Det var regnigt men spela roll liksom, vi hade ju varandra.

Efter slottet åkte vi till Färjestaden för att shoppa lite. Man måste ju se till 17 åringens intresse också... Där handlade vi även middagen som blev Tacos. Mumsfilibaba!!!





När vi hade ätit gick vi ner till hamnen i Borgholm, jag och ungarna är såna att vi kan sitta vid vattnet i timmar, men Michelle tyckte inte att det var lika mysigt så henne skickade vi till skoaffären en bit bort. När hon sen kom tillbaka så satt hon med oss en stund.





När vi hade fått nog och regnet började tillta så gick vi hem till oss och dukade fram chips, godis och dricka och tittade på Spiderwick, en film för barnen som är lika bra för oss vuxna. Michelle gjorde en massa inbakade flätor på Stephanie. Hon blev så fin.

Ha det så bra.

Inga kommentarer: